Ημέρα 8 – 3 ημέρες στις Αυστριακές Άλπεις.

Φεύγοντας από την Φλωρεντία διανύσαμε ίσως την πιο ωραία διαδρομή που έχουμε δει ποτέ. Διασχίσαμε τη Τοσκάνη αφήνοντας πίσω υπέροχα παλιά κτίσματα, χτισμένα μετέωρα στα βράχια, απέραντα δάση που αγκάλιαζαν λίμνες και ποτάμια, δαιδαλώδη και πλούσια σε ύψη και βάθη γκρεμών και ακρωτηρίων της βόρειας Ιταλίας. 9 ώρες διαδρομής χωρίς στιγμή κορεσμού και κούρασης.

Φτάνοντας στο Ίνσμπρουκ μείναμε αποσβολωμένοι από το πανέμορφο τοπίο. Οι Αυστριακές Άλπεις αγκαλιάζουν τη πόλη σαν πλίνθινοι γίγαντες που κρατούν ακόμα λίγο ψυχρό αέρα σε αρχαία πνευμόνια. Παλιά πλατάνια, ορμητικά ποτάμια και μια πόλη χτισμένη ανάμεσα τους φιλόμουση και όμορφη σαν Νύμφη του δάσους.

Οι 3 ημέρες που περάσαμε στον ορεινό αυτόν παράδεισο μας πρόσφεραν μόνο δώρα. Ξεκούραση, θερμή υποδοχή και επιτυχία στην μουσική του δρόμου. Κάθε πρωί και βράδυ παίζαμε στον πεζόδρομο έχοντας την εικόνα των βουνών να συνοδεύει τη μουσική μας. Η φόλκ μουσική συνδέεται άμεσα με την ομορφιά της φύσης. Δεν είναι τυχαίο που οι στίχοι των παραδοσιακών Φόλκ τραγουδιών μιλάνε για τέτοιες εικόνες. Είναι το φυσικό τους περιβάλλον.

Μέσα σε 3 ημέρες βγάλαμε αρκετά λεφτά για να επιδιωρθόσουμε κάθε ζημιά που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες και επίσης ξεπουλήσαμε και τα 150 cd που κουβαλούσαμε μαζί μας.

Τώρα βρισκόμαστε στο βραδινό λεωφορείο και μέχρι την αυγή θα έχουμε φτάσει στην Πράγα. Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα κρατήσει μια παρόμοια πορεία!

Remi & the road.

ΥΓ: Για όσους θέλουν να στηρίξουν τη διαδρομή και το εγχείρημα μας, θα κρατάμε μια online πλατφόρμα χρηματικής ενίσχυσης όπου ο καθένας θα μπορεί να βάζει το ψηφιακό του κέρμα μέσα στο ψηφιακό μας καπέλο, σαν να περνούσε από μπροστά την ώρα που παίζουμε μουσική!
LINK: https://www.angeloskyprianos.com/remiband
Φωτογραφίες και οτιδήποτε σχετικό με το ταξίδι θα βρίσκονται με το hashtag #saveyoursoultour στο instagram και σε άλλες πλατφόρμες!

About Remi & The Road

Folk Singer/Songwriter. Singer/Songwriter Remi & the road (originally started as "Remi") grew up in the island of Spetses. Since 2009 he has been actively performing as a Folk, Country, Bluegrass and Rock & Roll artist through various musical scenes of Greece and Europe. His music has a flavour of street music and real stories of journeys around the world. www.angeloskyprianos.com/remiband remi_and_the_road
This entry was posted in #saveyoursoultour. Bookmark the permalink.

Leave a comment