Ημέρα 2 – Στο τραίνο για τη Ρώμη.

Το πλοίο μας είχε καθυστέρηση και στην αναχώρηση και στην άφιξη και πήγε το πρόγραμμα μας αρκετά πίσω. Κακός ύπνος, κακό φαγητό, φασαρία και πολυκοσμία και δύσκολη επικοινωνία με τον οικοδεσπότη μας στην Ανκόνα.

Η κατάσταση σώθηκε όταν παίξαμε στο κατάστρωμα του πλοίου για τον κόσμο που είχε μαζευτεί και έτσι βγάλαμε έστω κάποια από τα έξοδα μας.

Ωστόσο, φτάσαμε αργά στην Ανκόνα και το σπίτι μας τελικά βρισκόταν σε ένα προάστιο, που ναι μεν ήταν πανέμορφο, αλλά τελείως άδειο και ήσυχο. Αποφασίσαμε να ξεκουραστούμε λοιπόν χωρίς να παίξουμε και να κάνουμε ένα καλύτερο πλάνο για τις προσεχείς ημέρες.

Τώρα βρισκόμαστε στο πρωινό τραίνο για τη Ρώμη όπου έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες ως προς τη μουσική του δρόμου. Πρέπει να πάει καλά αυτό το 2ήμερο γιατί αλλιώς θα μείνουμε πίσω οικονομικά, κάτι για το οποίο δεν έχουμε τη πολυτέλεια να δοκιμαστούμε.

Με αισιοδοξία για τη Ρώμη λοιπόν!

Remi & the road.
#saveyoursoultour

ΥΓ: Για όσους θέλουν να στηρίξουν τη διαδρομή και το εγχείρημα μας, θα κρατάμε μια online πλατφόρμα χρηματικής ενίσχυσης όπου ο καθένας θα μπορεί να βάζει το ψηφιακό του κέρμα μέσα στο ψηφιακό μας καπέλο, σαν να περνούσε από μπροστά την ώρα που παίζουμε μουσική!
LINK: https://www.angeloskyprianos.com/remiband
Φωτογραφίες και οτιδήποτε σχετικό με το ταξίδι θα βρίσκονται με το hashtag #saveyoursoultour στο instagram και σε άλλες πλατφόρμες!

About Remi & The Road

Folk Singer/Songwriter. Singer/Songwriter Remi & the road (originally started as "Remi") grew up in the island of Spetses. Since 2009 he has been actively performing as a Folk, Country, Bluegrass and Rock & Roll artist through various musical scenes of Greece and Europe. His music has a flavour of street music and real stories of journeys around the world. www.angeloskyprianos.com/remiband remi_and_the_road
This entry was posted in #saveyoursoultour. Bookmark the permalink.

Leave a comment